Ястия от Френската кухня

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Зелена салата с Френски сос
141258

Зелена салата с Френски сос

1 бр. голяма зелена салата или китайско зеле
1 с.л. (10 мл) лимонов сок
сол
щипка червен пипер
щипка черен пипер
1 ч.л. (5 г) захар
3 с.л. (30 мл) растително масло
1 бр. яйце
1 стрък пресен лук
1-2 стръка магданоз
1 ч.л. горчица
1 скилидка чесън

Начин на приготвяне
Измитата салата се изтръсква добре, по нея не трябва да има вода. Блюдо се натърква с чесъна и в него се поставят листата от салатата. Нарязаното варено яйце се подрежда върху салатата. Разбъркват се лимоновият сок със сол, червеният пипер, черният пипер, захарта, растителното масло и горчицата след което сосът се изсипва върху салатата. Поръсва се с нарязаните на ситно лук и магданоз.

1 2 3
4
5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft