Ястия от Френската кухня

вход през zajenata.bg
141218

Картофи по Френски

800 г картофи
500 мл кондензирано мляко или сметана
щипка индийско орехче
200 г сирене Пармезан или кашкавал
мащерка
сол
черен пипер

Начин на приготвяне
Картофите се нарязват на шайби и се сваряват. Поставят се в тава и се заливат с кондензираното мляко, в което са сложени щипка индийско орехче, настъргано сирене Пармезан, мащерка, сол и черен пипер на вкус. Пече се при 210 С за 20-30 минути.

1 2 3 4 5
6
7 8 9 10 11 12 13 14
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft