Ястия от Френската кухня

вход през zajenata.bg
141259

Месо по Френски

свинско месо
лук
300 г кашкавал
200-300 г майонеза
сол и черен пипер
картофи
150 г царевица от консерва
магданоз за украса
Месото се нарязва на хапки и се изпържва. Картофите се сваряват, обелват и нарязват на кубчета. Тавичка се намазва с малко олио, слагат се картофите, върху тях месото, овкусено с малко сол и пипер, върху месото нарязан на шайби лук (без да се раздробява), настъргва се кашкавала, върху него се намазва майонезата и се запича във фурната. Като се извади се гарнира с царевицата и магданоза.

Може да не се слагат картофи, или пък да се сложат малко гъби. 

1 2 3 4 5 6 7 8 9
10
11 12 13 14
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft