Рецепти за бърза вечеря на тиган

вход през zajenata.bg
634701

Зеленчуци на тиган

* 1 глава лук
* 5 скилидки чесън
* 2 бр. тиквички
* 2 бр. патладжани
* 2 бр. моркови
* 3 бр. зелени чушки
* 3 бр. червени чушки
* 1 бр. люта чушка (по желание)
* 50 г нарязани зелени маслини
* 1 бр. кисела краставичка
* лимонов сок
* сол
* олио за пържене

Изчистения лук се нарязва на ленти и се запържва заедно с чесъна. Изваждат се и се слагат в купа. Тиквичките и обелените патладжани се нарязват на кубчета или на кръгчета и се пържат. Изпържва се и нарязания пипер, изважда се и най-накрая се пържат морковите с лютата чушка. Изпържените зеленчуци се слагат в купата. Прибавя се сол, нарязаната на кубчета кисела краставица, зелените маслини и лимонов сок, разбърква се.

1
2
3 4 5 6 7 8 9 10
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft