Рецепти за бърза вечеря на тиган

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Пилешки дробчета на тиган
634679

Пилешки дробчета на тиган

* 500 г пилешки дробчета
* 2 глави лук
* 1 ч.ч. олио
* 1 ч.л. шарена сол
* сол
* черен пипер
* магданоз по желание

Дробчетата се измиват, нарязват, посоляват и поръсват с черен пипер на вкус. Пържат се в сгорещено олио до готовност, като се разбъркват от време на време. После се изсипват в съд, отгоре се слага лукът, нарязан на полумесеци, добавя се шарената сол и се разбърква. Захлупва се с капак и се оставят за известно време за да поеме подправките. По желание се сервират поръсени с нарязан магданоз.

1 2 3 4 5
6
7 8 9 10
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft