Кайгана - кралска закуска

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Предястия
Кайгана - кралска закуска
Кайгана - кралска закуска
admin
Добавена от: admin
17122
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

3 парчета бекон

1 супена лъжица масло, разтопено

3/4 чаша кубети/хлебни кубчета

1/2 чаша настърган кашкавал

1-1 / 2 яйца

1/4 чаша прясно мляко

1/4 червена пиперка, нарязана

3/4 чаена лъжица горчица 

сол и черен пипер на вкус

1. Първо запържете бекона, докато получи по-тъмен цвят и стане хрупкав, а след това го извадете от тигана и го поставете настрана.

2. Загрейте фурната на 165 градуса.

3. Разтопете маслото на огъня, вземете тава за печене и я намажете с много малко масло. Подредете кубетите, а след това излейте върху тях разтопеното масло. Наръсете с настърган кашкавал.

4. Поставете яйцата в дълбок съд и ги разбийте разбърква, докато белтъците и жълтъците се съединят. Добавете млякото, червената пиперка, горчицата, сол и черен пипер, и разбъркайте, докато всичко стане на хомогенна смес. Изсипете сместа върху кашкавала и кубетите и отгоре разпределете малки парченца от вече изпържения бекон.

5. Печете ястието около 40 минути във вече затоплената фурна. Извадете от фурната и оставете за 10 минути да се охлади, преди да сервирате. 

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft