Картофени праскови за гости по средата с кюфтенца-Настъргвате картофи, слагате яйце и кашкавал и сте готови!

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Картофени праскови за гости по средата с кюфтенца-Настъргвате картофи, слагате яйце и кашкавал и сте готови!
Картофени праскови за гости по средата с кюфтенца-Настъргвате картофи, слагате яйце и кашкавал и...
908
Картофени праскови за гости по средата с кюфтенца-Настъргвате картофи, слагате яйце и кашкавал и сте готови!
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Картофените праскови са изключително ефектна възможнаст да впечатлите гостите си, тъй като се приготвят лесно и стават много вкусни, ако се спазват правилата разбира се.

Съставки:

Картофи – 10 броя

Кайма – 200 грама

Яйце – 1 жълтък и 1 белтък

Лук – 1 брой

Брашно – 6 супени лъжици

Кашкавал – 100 грама

Подправки: куркума, червен пипер, сол, черен пипер

Галета – за панировката

Начин на приготвяне:

Първо, сварете картофите, оставете ги да се охладят и ги обелете.

След това в каймата добавете подправките и нарязания лук. Изпържете малки кюфтета.

Картофите настържете на ренде и ги разделете на 2 части.

Добавете сол и черен пипер. В едната част добавете куркума, а в другата – червен пипер.

Жълтъкът го разделете на половина и го добавете в двете части. Поръсете с настърган кашкавал. Добавете брашното.

Загребете от картофите със супена лъжица от едната и от другата част, смесете ги, за да образувате жълто-червениката страна. Разделете на 2 части, в средата на едната не забравяйте да поставите едно от кюфтенцата. Покрийте с втората част от картофите. Съединете ръбовете. Ето че оформихте вашите картофени праскови.

Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft