Какво да сготвим от понеделник до петък за обяд и вечеря

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Кебап в йенска тенджера за вечеря в понеделник
373091

Кебап в йенска тенджера за вечеря в понеделник

800 г свинско месо
200 г гъби
100 г майонеза
800 г картофи
2 бр. моркови
2 глави лук
100 г кашкавал
100 г галета
1 кубче телешки бульон
черен пипер
20 г масло

Лукът и морковите се нарязват на шайби и се поставят в намазана с мазнина тава от йенско стъкло. Към тях се добавя месото, нарязано на кубчета, гъбите и картофите, също нарязани на малки кубчета. Всичко се овкусява с черен пипер и телешки бульон. Разбърква се и се доливат 2 чаши студена вода. Захлупва се и се слага в умерена фурна да се запече. След като са омекнали картофите и месото е почти готово, се добавят майонезата, кашкавала, нарязан на ленти и галетата. Оставя се отворена тенджерата да се запече и да се изпари водата.

1
2
3 4 5 6 7 8 9 10
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft