Рецепти за пухкави кифлички

вход през zajenata.bg
356391

Кифлички с моркови

1 ч. ч. вода

30 г прясна мая
100 г захар
3 ч. ч. брашно
4 моркова
1/2 ч. л. краве масло

• Водата се загрява до 35-40 С и в нея се разбиват предварително размитата във вода и прецедена мая, захарта и пресятото брашно.
• Замесва се тесто.
• Морковите се почистват, измиват и смилат с машинка за месо.
• Замесват се с тестото и се оставя за 1-2 часа да втаса при температура 30-40 С.
• Оформят се кифлички и изпичат в затоплена фурна.
• Горещите кифлички с моркови се намазват с масло. 

1
2
3 4 5 6 7 8 9
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft