Вкусни кнедли рецепти

вход през zajenata.bg
50159

Кнедли от кайзер питки

10 бр. кайзер питки (Kaiserbrotchen) - стари, сухи, поне от предния ден
500 мл прясно мляко
1/2 връзка магданоз
1 глава лук
1-2 ч.л. масло
3-4 бр. яйца
щипка прясно настъргано индийско орехче
сол
галета или брашно за сгъстяване

Нарязва се лукът на ситно и се задушава в мазнината до златисто. Магданозът се нарязва също на ситно, а хлябът на малки кубчета и всички продукти се разбъркват до получаване на плътно тесто за кнедли. Ако е малко рядко, може да се сгъсти с галета или брашно. Тестото се оставя да престои поне за 10 минути и след това от него се правят 8-12 кнедли които се пускат в слабо вряща подсолена вода и се варят 20 минути. Идеална гарнитура за печени меса със сосове.
 

1 2 3
4
5 6 7 8
Вкусна кухня
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft