Кнедли от черен дроб
Кнедли с грис и прясно мляко
Кнедли с рукола и сухари
Кнедли с картофи
Кнедли от кайзер питки
Кнедли с кайсии
Кнедли с извара и плодове
Кнедли от хляб и маслини
Кнедли от черен дроб
500 г свински черен дроб
2 с. л. олио
500 г бяло зеле
250 г хляб
2 яйца
500 г брашно
малко галета
50 г краве масло
сол на вкус млян черен пипер на вкус
1 ч. л. червен пипер
• Черният дроб се нарязва ситно и се задушава в олиото и малко вода.
• Хлябът се накисва в студена вода и след това се изстисква.
• Яйцата се разбиват на пяна и към тях се прибавят черният дроб, хлябът, брашното, сол и черен пипер на вкус.
• Измесва се тесто, от което се оформят малки кръгли кнедли.
• Варят се в подсолена вода около 20 минути.
• Отцеждат се и се овалват в препечена галета.
• След това се заливат с разтопено масло.
• Зелето се нарязва на ситно, задушава се с червен пипер и се сервира като гарнитура.
• Кнедлите от черен дроб със зеле се поднасят топли.
Вкусна кухня
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за кожата
Съвети за косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари