Вкусни кнедли рецепти

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Кнедли с грис и прясно мляко
50157
Кнедли с грис и прясно мляко

Кнедли с грис и прясно мляко

150 мл прясно мляко

бучка масло
сол и черен пипер
щипка индийско орехче
50 г грис
1 яйце
500 мл пилешки или зеленчуков бульон

• В тенджерка се изсипва млякото и към него се прибавят маслото, солта, черният пипер и индийското орехче.
• Течността се загрява на котлона, докато заври, след това се сваля.
• В нея се разтваря грисът, като се бърка, докато се получи гъста консистенция.
• Прибавя се разбитото яйце и се разбърква още веднъж.
• С лъжица се загребва част от сместа и се изсипва във врящия бульон.
Всяка кнедла се вари в продължение на десетина минути, след което се изважда с решетеста лъжица. 

1 2 3 4 5 6
7
8
Вкусна кухня
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft