Лечение на рак с прочутата рецепта на главния експерт, д-р Йоанна Будвиг

вход през zajenata.bg
За Жената
Здраве
Здравословно хранене
Лечение на рак с прочутата рецепта на главния експерт, д-р Йоанна Будвиг
49461
Лечение на рак с прочутата рецепта на главния експерт, д-р Йоанна Будвиг

Д-р Йохана Будвиг е химик с докторска титла по физика и химия, фармацевт и главен експерт по лекарствата и мазнините в Германия.

Позицията й по отношение на рака като проблем на мазнините предизвиква полемика и конфликти не само с производители на преработени мазнини, но и с последователите на популярния медицински метод. Тя обаче остава убедена в тезата си и посвещава половината от живота си в доказване на практическата валидност на своите изследвания.

Повече от 50 % от нейните пациенти са лекари и техни близки, които, вместо да се подложат на химиотерапия или лъчетерапия, търсят помощ от нея.

С течение на времето позицията на д-р Будвиг навлиза все по-сериозно в научните среди. През 2006 г. отваря врати и първият Германски холистичен раков център. Прилаганата диета за онкоболни в него е базирана изцяло на предписанията на д-р Будвиг.

Йохана Будвиг установява, че в кръвта на тежко болни пациенти с рак има дефицит на някои основни съставки, включващи вещества, наречени фосфатиди и липопротеини. Тя открива, че тези природни съставки могат да се набавят за около три месеца и когато това стане, туморите постепенно се свиват, слабостта и анемията изчезват, а жизнената енергия се възстановява.

Д-р Будвиг открива и естествения начин за набавяне на тези основни съставки, които са толкова необходими в ежедневната диета. Комбинация от само две естествени храни може не само да предотврати рак, но и да го излекува.

Тези храни са органичното ленено олио и прясно сирене или извара. За да бъдат ефективни обаче, те трябва да се консумират заедно.

Според предписанията на д-р Будвиг е необходимо всеки ден да се консумират около 120 грама извара, смесено с 45 грама ленено олио. Сместа се разбърква много добре, така че да не остават капчици от олиото. Разбъркано по този начин, лененото олио не причинява диария, дори в случаите, в които се приема в големи количества.

Природната рецепта на д-р Будвиг се използва терапевтично в цяла Европа за предотвратяване на рак, мозъчен инсулт, атеросклероза, сърдечен инфаркт, хипертрофия на простатата, стомашни язви (нормализира стомашните сокове), екземи (подпомага всички кожни заболявания), артрит (оказва благоприятно въздействие), и дори имунен дефицит.

 

Предписанията на Йоанна Будвиг са с 90 процента успех при различни видове рак с разсейки и в различни стадии.

 

Правилата за хранене на д-р Будвиг :

- Не на месото! Рибата също е изключена.
- Абсолютно не на свинското месо!
- Не на колбасите!
- Не на захарта и бялото брашно!
- Не на преработените храни и консерванти от какъвто и да е вид!
- Не на консервите!
- Не на хидрогенираните мазнини и на трансмазнините!
- Забранени са тестените сладкиши, торти, пасти, сладки, макароните от бяло брашно.
- Ако макароните са направени от елда или пълнозърнест ориз, са разрешени.

 

Д-р Будвиг предлага алтернативно лечение на всички видове рак като рак на гърдата, рак на белия дроб, рак на мозъка, рак на простатата, рак на костите, рак на пикочния мехур, рак на маточната шийка, рак на хранопровода, рак на стомаха, левкемия, рак на кожата, както и на други общи сериозни заболявания като артрит, астма, диабет, високо кръвно налягане, множествена склероза, болести на сърцето, псориазис, екзема, акне...

За да започнете диетата на Йоанна Будвиг , трябва да разполагате с:

- уред за мелене на ленено семе;

- пасатор;

- сокоизстисквачка

- ленено масло;

- нискомаслена извара.

Правилото е всяка супена лъжица ленено масло да се смесва с две или повече супени лъжици нискомаслена извара.

Мюсли "Будвиг"

- 3 супени лъжици /около 45 грама/ масло от ленено семе;

- около 120 грама извара.

Лененото масло и изварата се разбиват с пасатор, ако получената смес е прекалено гъста, може да добавите 2 или 3 супени лъжици мляко (най-добрият вариант е козе мляко). Не добавяйте вода или сокове. Сместа трябва да е с вид на бита сметана, без да се отделя масло.

Към готовата смес добавете 30 грама цели ленени семена. Имайте предвид, че смляното ленено семе трябва да се използва в рамките на 20 минути, след като е било смляно. Затова в никакъв случай не купувайте мляно ленено семе.

Може да добавите една чаена лъжичка натурален мед и съставки като канела, ванилия, лимонов сок (прясно изцеден), бадеми, лешници, орехи. Те ще направят сместта значително по-вкусна и приятна за ядене.

Някои лекари не препоръчват смесването на плодове с други храни (дори съветват плодовете да се ядат винаги на празен стомах и поне 10 минути преди основното хранене). Ако обаче нямате храносмилателни проблеми, този микс няма да ви навреди.

- За подслаждане ползвайте: стевия, натурален мед, смокини, горски плодове и плодови сокове.

- Пийте само дестилирана или филтрирана вода.

- Не се лишавайте от билки в естествения им вид, ядки (сурови) с изключение на фъстъци, семена, слънчогледови семки, черен чай.

- Всяко брашно е допустимо, стига да е 100% пълнозърнесто. Избягвайте царевицата.

Нещо много важно:
Винаги съхранявайте лененото масло в хладилник. Във фризера то може да запази качествата си 12 месеца.

Основното правило на Будвиг е: "Яжте храната такава, каквато я е създала природата", тоест, основната част от менюто ви трябва да бъде съставена от продукти, които нямат нужда от допълнителна обработка.

Храните, които трябва да избягвате:

- хидрогенирани масла, транс-мазнини;

- животински мазнини (свинете са чистачите на земята, а месото им е заредено с токсини. Избягвайте шунка, бекон, колбаси и т.н.);

- морски дарове (омари, миди, скариди, всички риби с твърда черупка - те са чистачите на морето и са заредени с токсини);

- бял хляб - много пациенти с рак имат непоносимост към пшеница, ръж, овес. Пълнозърнестият хляб е по-добър вариант.

- сладолед или млечни продукти (с изключение на извара);

- бяла захар, меласа, кленов сироп или консерванти ;

- преработени храни (сладкиши от магазина например). Направете си домашни, ако наистина много ви се яде сладкиш;

- соеви продукти (освен ако не са ферментирали, допустимо е също да ги добавяте през първите три седмици от диетата си, ако не понасяте вкуса на изварата);

- Избягвайте пестициди и химикали, дори и тези в домакинските продукти и козметиката. Добрият стар оцет, както и сода за хляб са отлични почистващи препарати.

Забранени са:

Микровълновата фурна, тефлонът, алуминиевите съдове за готвене или алуминиево фолио.

Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft