Малко хора знаят да използват правилно дафиновия лист-Ето няколко трика, с които ястията ще са 2...
2 Февруари 2020
9173
какво четем
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
- дафинов лист се слага 5 минути преди готовността на бульона и 10 минути преди готовността на яхнията;
- дафиновите листа не се добавят към пилешки бульон, в противен случай бульонът ще загуби вкуса и аромата си;
- в зеленчуков бульон се слага в ограничено количество или изобщо не, тъй като супите от този бульон са ароматизирани със зеленчуци;
- на литър течност се слагат не повече от 1-2 листа;
- преди да сложите дафинови листа в чиния, трябва да ги разтриете заедно, ароматът ще стане по-наситен;
- в готовото ястие не можете да оставите дафинов лист, той дава горчивина, трябва веднага да го извадите след готвене.
Новини
Новини
Мода
Мода
Звезди
Звезди
Начин на живот
Начин на живот
Диети
Диети
Красота
Красота
още
Любов
Любов
Здраве
Здраве
Родители
Родители
Коментари