Какво да сготвим за гости на вечеря

вход през zajenata.bg
236447

Мешана скара

5 бр. (750 г) свински пържоли
200 г наденица
250 г месо за шишчета
150 г гъби
1/2 бр. лимон
1 глава (50 г) кромид лук
1 стрък чубрица
1 ч.л. (5 г) черен пипер
5 бр. лютиви чушки
сол

Полуопечените пържоли и шишчета, наденицата и лютивите чушки се слагат в гювеч, покриват се с нарязаните на дребно гъби и лук, поръсват се със счукания черен пипер и ситно стритата чубрица, заливат се с 2 и 1/2 ч.ч. вода, посоляват се и се задушават във фурната или върху печката, като се похлупват с капак. Поднасят се топли, като се поръсват със сока от лимона.

1 2 3 4
5
6 7
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft