Какво да сготвим за гости на вечеря

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Шишчета с бекон, филе и кайма
236467

Шишчета с бекон, филе и кайма

600 г свинско филе
парче пушени свински гърди или сланина или пушен бекон
черен пипер, сол
ситно нарязани пера от пресен лук
1/2 връзка магданоз
За плънката:
1 бр. яйце
250 г кайма
1 филия хляб
1/2 малка глава лук
2 бр. сварени гъби
кимион, сол

Омесете каймата с яйцето, настъргания лук, хляба, натопен във вода и отцеден, ситно нарязаните гъби, счукания кимион и сол. Нарежете филето на 8 шницела. Начукайте ги и ги наръсете с черен пипер и сол. Разпределете върху всеки шницел от каймата и ги загънете на рула. Забодете по два на шишче, като между тях сложете парче пушени гърди. Изпечете на скара. Сложете в огнеупорен съд и още топли ги поръсете с пресния лук и магданоза. Поднесете с гарнитура от пържени картофи, зеленчуци в масло и салата.

1 2 3 4 5
6
7
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft