12 Май 2012
236467
Свинско вретено
Ребърца с къри на скара
Бекон със сметана на скара
Филенца с лимон на скара
Мешана скара
Шишчета с бекон, филе и кайма
Пържоли по ловджийски
Шишчета с бекон, филе и кайма
600 г свинско филе
парче пушени свински гърди или сланина или пушен бекон
черен пипер, сол
ситно нарязани пера от пресен лук
1/2 връзка магданоз
За плънката:
1 бр. яйце
250 г кайма
1 филия хляб
1/2 малка глава лук
2 бр. сварени гъби
кимион, сол
Омесете каймата с яйцето, настъргания лук, хляба, натопен във вода и отцеден, ситно нарязаните гъби, счукания кимион и сол. Нарежете филето на 8 шницела. Начукайте ги и ги наръсете с черен пипер и сол. Разпределете върху всеки шницел от каймата и ги загънете на рула. Забодете по два на шишче, като между тях сложете парче пушени гърди. Изпечете на скара. Сложете в огнеупорен съд и още топли ги поръсете с пресния лук и магданоза. Поднесете с гарнитура от пържени картофи, зеленчуци в масло и салата.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за кожата
Съвети за косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари