Какво да сготвим за гости на вечеря

вход през zajenata.bg
236291

Филенца с лимон на скара

4-5 с.л. прясно изцеден лимонов сок
по 2 с.л. нарязани листа пресен риган и магданоз
2 бр. свински филета (по около 200 г всяко)
1 с.л. зехтин
1/2 ч.л. сол, черен пипер


В голям найлонов плик смесете сока от лимона и по 1 с.л. от зелените подправки. Сложете месото вътре, оваляйте го добре в марината и завържете плътно плика, преди да изкарате въздуха от него. Месото трябва да престои в марината поне 2 часа, в хладилника. След като извадете месото от марината, в купа смесете зехтина, солта и пипера, както и останалите риган и магданоз. Натъркайте месото с тази смес. Печете месото на скара.
 

1 2 3
4
5 6 7
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft