Много хора приготвят пилешко, но малко са тези, които го правят толкова вкусно

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Много хора приготвят пилешко, но малко са тези, които го правят толкова вкусно
Много хора приготвят пилешко, но малко са тези, които го правят толкова вкусно
6529
Много хора приготвят пилешко, но малко са тези, които го правят толкова вкусно
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Съставки:

  • пиле, 600 г;
  • зеле, 500 г;
  • ориз, 200 г;
  • моркови и лук - 1 бр .;
  • чесън, 3 скилидки;
  • сол, черен пипер, подправки, билки;
  • вода, 300 мл;
  • доматено пюре, 2 с.л.

Процес на готвене:

  • Накъсайте зелето, нарежете лука на тънки полу-пръстени, настържете морковите на едро ренде.
  • Нарежете месото на парчета, сол и черен пипер, подправете с подправки и няколко супени лъжици олио, разбъркайте и оставете за един час.
  • Оризът се измива и се смесва със зеле и лук, моркови, накълцан чесън. Сол и черен пипер на вкус.
  • Разстелете в съд за печене, изравнете зеленчуците.
  • Разредете доматената паста с вода и я изсипете в зеленчуците във формата.
  • Разпределете месото отгоре, покрийте формата с фолио.
  • Печете във фурната на 200 градуса за 45 - 60 минути. Отстранете фолиото и печете още 10 минути.

Добър апетит!

Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft