Можем да го ядем всеки ден: Костенурчено хлебче с чесън и билки - става за нула време, а ароматът...
10 Август 2016
20913
какво четем
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
масло
3 скилидки чесън
1 връзка магданоз
- Смесете ситно настъргания кашкавал/сирене, прекарания през преса чесън, разтопеното масло и ситно нарязания магданоз.
- Нарежете хляба на успоредни резени по диагонал, без да го прерязвате докрай, след което запълнете разрезите с приготвената плънка.
- Увийте хляба във фолио и го печете в продължение на 15 минути в предварително загрята на 180 ° С фурна. След това махнете фолиото и печете още 10 минути, докато хлябът хване хрупкава коричка.
Редактор: Петя Иванова
Новини
Новини
Мода
Мода
Звезди
Звезди
Начин на живот
Начин на живот
Диети
Диети
Красота
Красота
още
Любов
Любов
Здраве
Здраве
Родители
Родители
Коментари