Най-вкусните домашни бонбони се правят със сухо мляко - перфектната рецепта за сладкоежковци:

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Най-вкусните домашни бонбони се правят със сухо мляко - перфектната рецепта за сладкоежковци:
Най-вкусните домашни бонбони се правят със сухо мляко - перфектната рецепта за сладкоежковци:
16997
Най-вкусните домашни бонбони се правят със сухо мляко - перфектната рецепта за сладкоежковци:
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Ако досега не сте се опитвали да си приготвите домашни бонбони , време е да размислите! Много е лесно, а резултатът е в пъти по-добър от всичко, което може да си купите в магазина! Основното е внимателно да следвате рецептата и непременно ще успеете! Ето как се правят най-вкусните домашни бонбони без консерванти и други вредни съставки:

Домашни бонбони

Продукти:

малко повече от половин чаша захар

30 г масло

25 г какао

200 г сухо мляко (можете да вземете заместител)

50 мл прясно мляко

180 г ядки по избор

Приготвяне:

Смесете какаото със захарта, налейте мляко и бъркайте до гладка смес без бучки.

Поставете на умерен огън, загрейте и добавете маслото. Бъркайте, докато маслото се разтопи.

Дръпнете от котлона и разделете сместа на две порции. Изсипете сухото мляко лъжица по лъжица в едната част, като бъркате старателно след всяко добавяне, за да остане сместа хомогенна.

Нарежете ядките и ги добавете към сместа с млякото, бъркайки старателно.

Накрая с влажни ръце оформете топки с размер като орех.

Оваляйте топчетата в смес по избор (кокос, какао, нарязани ядки) и потопете във втората част от шоколадовата маса.

Покрийте подходящ съд с хартия за печене и сложете бонбоните отгоре да стегнат. Пъхнете ги в хладилника за няколко часа.

Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft