Лесни рецепти за свинско с ориз

вход през zajenata.bg
95881

Ориз със свинско месо

800 г свинско месо

1 и 1/2 ч.ч. ориз
1 средна глава лук
4 ч.ч. бульон или вода
3 с.л олио
сол, черен пипер, джоджен

Месото се нарязва на парчета и се вари в подсолена вода. Лукът се нарязва на ситно и се запържва леко. Добавя се почистеният и измит ориз. Посолява се леко, добавя се черен пипер и джоджен и се запържва, докато стане прозрачен.
Месото се подржда в неголяма тавичка, добавя се оризът и се разбърква. Прибавят се 4 ч.ч. от бульона, в който е вряло месото, или 4 ч.ч. вода. Слага се в загрята фурна и се пече до готовност.
* За да стане оризът по- рехав, изключете фурната още докато оризът е с консистенция на каша и оставете във фурната.

1 2
3
4 5 6 7 8
Вкусна кухня
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft