От две години правя пастет от тиквички за зимата-В списъка със задължителната зимнина ми е-Чуден става!

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
От две години правя пастет от тиквички за зимата-В списъка със задължителната зимнина ми е-Чуден става!
От две години правя пастет от тиквички за зимата-В списъка със задължителната зимнина ми е-Чуден...
9724
От две години правя пастет от тиквички за зимата-В списъка със задължителната зимнина ми е-Чуден става!
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

През лятото сме свикнали да приготвяме какви ли не консервирани зеленчуци и плодове, които да похапваме през студените месеци. Днес ще споделим с вас как можете да си направите пастет за зимата в буркани.

Рецептата е много лесна и сме сигурни, че ще успеете да се справите с приготвянето на тази вкусотия. Ето и какви продукти ще са ви нужни:

• тиквички - 1.5 кг;

• домати - 1 кг;

• копър;

• черен пипер;

• захар;

• сол.

Начин на приготвяне:

  • Зеленчуците се почистват.
  • Тиквичките се режат на големи парчета.
  • Люспите на доматите се премахват, а след това се режат на парчета.
  • След това зеленчуците се подреждат в тава и се поливат с олио.
  • Оставете ги във фурната да се изпекат. Следващата стъпка е добавянето на подправките.
  • Когато течността се изпари, извадете от фурната. Зеленчуковата смес се пасира и след това се разпределя в буркани.
  • Стерилизацията на бурканите отнема 10 минути, не повече.
  • Този пастет от тиквички е уникално вкусен и си струва да го приготвите за зимата.
  • Така винаги ще имате под ръка няколко бурканчета, с които да зарадвате неочакваните си гости.
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft