Откакто панирам така пилешките дробчета, всички ядат по 2 порции! Две съставки правят от скучните...
28 Септември 2016
1764965
какво четем
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Един от най-популярните субпродукти са пилешките дробчета . Ястията от тях се оказват много вкусни, крехки и здравословни. Домакините предпочитат този вид черен дроб, тъй като той не се нуждае от много обработка. Пилешкият черен дроб не е необходимо да се накисва, за да стане вкусен и мек.
Днес ще ви кажем как да го приготвите така, че всички гости да ахнат. Тайната е в панировката със заквасена сметана и чесън . Много е вкусно!
Продукти:
500 гр.
пилешки дроб
5 с.л. сметана
3 яйца
4 с.л. брашно
4 скилидки чесън
сол и черен пипер на вкус
Приготвяне:
- Пасирайте чесъна през преса.
- Смесете яйцата, приготвения чесън, заквасената сметана или майонеза. Разбъркайте вътре брашното и малко сол. Добре разбийте сместа.
- Измийте черните дробчета, премахнете жилките. Леко поръсете със сол и черен пипер. Потопете дробчетата в панировката и ги пуснете в тиган с горещо олио. Гответе под капак, докато добре се изпържат от двете страни.
Новини
Новини
Мода
Мода
Звезди
Звезди
Начин на живот
Начин на живот
Диети
Диети
Красота
Красота
още
Любов
Любов
Здраве
Здраве
Родители
Родители
Коментари