Рецепти за вкусни палачинки за събота сутрин

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Палачинки с ябълки и вино
450140

Палачинки с ябълки и вино


 Продукти:

800 г ябълки
6 бр. яйца
1 и 1/4 ч.ч. (250 мл) прясно мляко
1 и 1/2 ч.ч. (300 г) брашно
2 с.л. (20 мл) бяло вино
3 с.л. (30 г) захар
сол
олио
канела

Приготвяне:

Яйцата се разбиват с част от млякото и брашното, прибавят се останалото мляко, виното, 1 с.л. (10 г) захар, щипка сол, обелените и нарязани на кубчета ябълки и се изпържват дебели палачинки в олио. Поръсват се с останалата захар, разбъркана с канелата, сгъват се на четвъртинки и се поднасят.

1 2 3
4
5 6 7 8 9 10 11
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft