Печени чушки лесни рецепти

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Печени чушки с яйца и магданоз
226998

Печени чушки с яйца и магданоз

500 г печени чушки
4 бр. яйца
2 ч.ч. прясно мляко
200 г извара или сирене
3 с.л. брашно
2 връзки пресен лук
1 връзка магданоз
олио
черен пипер
сол

Печените чушки се оставят да се изцедят. Разрязват се наполовина. Нарязва се пресния лук на ситно и се задушава. Щом омекне, се прибавя намачканото сирене или извара. Сваля се от огъня. Разбиват се яйцата, добавят се прясното мляко, малко брашно, сол и черен пипер на вкус. В купата с яйцата се изсипва съдържанието на тигана, както и нарязания на ситно магданоз. В намазнена тавичка се нареждат ред разрязани чушки, ред плънка, до изчерпване на продуктите и най-отгоре се залива само с мляко. Пече се в умерена фурна докато се получи леко кафеникава коричка. Не се консумира горещо, а леко поизстинало.

1 2 3 4 5 6
7
8
Вкусна кухня
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft