Вкусни рецепти с печено пиле

вход през zajenata.bg
130799
Печено пиле по френски

Печено пиле по френски

Продукти:

1 щипка сол
1 щипка черен пипер
1 щипка майорана
20 броя Маслини
1 с. л. магданоз
200 г Лук
1-2 скилидки Чесън
12 броя гъби
1 чаша телешки бульон
1 чаша бяло вино
1 с. л. доматено пюре
500 г домати
40 г краве масло
2 с. л. олио
1брой пиле
Приготвяне:

• Нарязваме пилето на порции и изпържваме в олиото.
• В по голям съд запържваме счуканият чесън и доматеното пюре за около 2 минути и прибавяме виното, бульона, попарените и обелени от люспите домати, сол, майорана и черния пипер.
• След около 8 минути добавяме и порциите пиле и задушаваме под похлупак на слаб огън за около 50 минути.
• В отделен съд задушаваме в останалата част от маслото гъбите и лука нарязани на по-едри парченца, после махаме костилките от маслините и добавяме всичко към ястието 30 минути преди края!

1 2 3 4 5 6 7
8
9 10
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft