Рецепти за йенска тенджера

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Пиле с гъби и топено сирене в малка йенска тенджера
594253

Пиле с гъби и топено сирене в малка йенска тенджера

500 г пилешки гърди или месо от 2-3 бутчета
400 г гъби
100 г топено сирене
150-200 г кашкавал
черен пипер
сол
олио или масло

Пилето се нарязва на малки хапки. Гъбите може и цели, но може и нарязани - по избор. Топеното сирене се реже на кубчета, а кашкавалът се настъргва на едро. Всичко се слага в малка йенска тенджера. Добавя се черен пипер и сол. Пече се около 40 минути в умерена фурна.

1 2 3 4 5 6
7
8 9 10
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft