Рецепти за йенска тенджера

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Пържоли в йенска тенджера
594239

Пържоли в йенска тенджера

4 бр. свински пържоли - вратни
4 филийки пушено сирене
300 мл вино
400 г заквасена сметана
1/2 ч.л. черен пипер
50 г масло

Пържолите се слагат в йенска тенджера. Върху всяка се слага черен пипер и филийка пушено сирене. Заливат се с виното и сметаната. Отгоре се разпределя маслото. Похлупва се и се слага в студена фурна и се пече на 180 С в продължение на около два часа.

1 2 3 4 5 6 7 8 9
10
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft