Рецепти за йенска тенджера

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Пиле с ориз и домати в йенска тенджера
594230

Пиле с ориз и домати в йенска тенджера

1 бр. пиле
300 г ориз
1 буркан домати или 5-6 пресни домата
сол и черен пипер
зехтин или олио

На дъното на глинен гювеч или йенска тенджера се слагат 3-4 с.л. зехтин или олио, измитият ориз, доматите и отгоре се нареждат парчетата от нарязаното на порции пиле. Налива се 300-400 мл вода и се подправя на вкус със сол и черен пипер. Съдът се затваря с капак и се слага да се пече в студена фурна. След като ястието заври, се пече 20-30 минути.
 

1 2 3 4
5
6 7 8 9 10
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft