Рецепти за скара

вход през zajenata.bg
154131

Пилешки шишчета с лимон

1,5 кг пилешки пържоли от бут
2 ч л смлян бахар
1 ч л сол
2 ч л смлян черен пипер
1 ч л настъргана лимонова кора
125 мл зехтин
125 мл лимонов сок

6 скилидки чесън, пресова се

• Пилешкото месо се нарязва на късчета по 25-30 г.
• Всички продукти (без месото) се смесват в дълбока купа.
• Прибавят се късчетата месо и се разбъркват добре.
• Купата се покрива и се поставя в хладилник за 3 часа (или цяла нощ).
• Късчета от месото се нанизват на шишчета, а маринатата се запазва.
• Пекат се на грил (скара), докато не се зачервят от всички страни, като се намазват периодично с маринатата.

1 2
3
4 5 6 7 8 9 10
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft