Коледна пуйка рецепти

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Плънка за Коледна пуйка с кестени
164786

Плънка за Коледна пуйка с кестени

16 порции

285 г кестени
335 г маргарин
60 г накълцан лук
1 ч.л. сол
1/4 ч.л. черен пипер
1 франзела, оставена за 24, за да изсъхне, накълцана на кубчета
3 яйца
60 мл мляко

С остър нож, направете цепнатини върху кората на кестените. Поставете ги в тенджерка с вода, която да ги покрива и оставете да заври. Варете 25 минути или докато омекнат. Отцедете, обелете и накълцайте.
Загрейте фурната на 175 градуса. Разтопете маргарина. Прибавете кестените, лука, солта, черния пипер и запържете докато лука омекне, около 3 минути. Прехвърлете в тавичка с подходящ размер и прибавете нарязания хляб. В тенджерка разбийте яйцата с млякото и овкусете хлебната смес. Печете в предварително загрята фурна, докато придобие хрупкава и 

1 2
3
4 5 6 7 8 9 10 11 12
Коледа идва
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft