Защо суровата храна е толкова полезна за здравето

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Здравни съвети
Продукти, които се смята, че не могат да се ядат без топлинна обработка
23539

Продукти, които се смята, че не могат да се ядат без топлинна обработка

Продукти, които се смята, че не могат да се ядат без топлинна обработка, могат да се смесват в различни видове салати. Пшеничните зърна, боба, житото, лещата могат да бъдат смилани. А могат и да се накиснат, докато покълнат, след което се изплакват с прясна вода. Когато се излее водата, могат да се съхраняват покрити на хладно място и да се консумират в рамките на 3-4 дни. Така образуваните кълнове могат да се смесят с фурми, орехи, стафиди, мед или да бъдат прибавяни в различни видове салати. Картофите и морковите се настъргват със ситно ренде. Доматите, зеленият пипер, краставиците, лукът се нарязват на ситно. Могат да се прибавят като овкусители лимонов сок, маслиново масло, соя. Тези продукти могат да се комбинират по различен начин и да се използват като основно ястие. Могат да се използват и всички други зеленчуци като спанак, маруля, корени и други.

1 2 3 4 5
6
7 8 9
Здраве
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft