Лесни рецепти за постите

вход през zajenata.bg
179051

Пълнени домати рецепта

домати 220 гр.
гъби50 гр.
ориз40 гр.
лук1 глава
масло25 гр.
магданоз5 гр.
черен пипер2 гр.
сол1 гр.
Отрязва се капачето на доматите, а вътрешността им се издълбава.
Нарязаните на ситно предварително почистени гъби и лук се задушават в част от мазнината и малко вода. Когато водата се изпари, се прибавя оризът и се пържи около 5 - 6 мин.
Прибавя се солта, вътрешността на доматите, магданоз, черния пипер и вода, необходима за набъбването на ориза. Когато оризът поеме водата, със сместа се пълнят издълбаните средно големи домати.Похлупват се с капачетата си, подреждат се в тава, поливат се с останалата мазнина и се пекат.

1 2 3 4
5
6 7 8
Вкусна кухня
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft