Свински пържоли на тиган рецепти

вход през zajenata.bg
425605

Пържоли с кашкавал

4 свински пържоли от врат
2 с. л. олио или зехтин
сол
смлян черен пипер
50 г настъргано сирене тип Витоша или Ементал
Приготвяне:

• Свинските пържоли се посоляват и се подправят със смлян черен пипер.
• Напръскват се със зехтин и се покриват със "свежо" фолио.
• Начукват се с дървено чукче.
• Чугунен тиган (ако ползвате тефлонов се сипват 2 с. л. олио/зехтин) се загрява на среден огън.
• Пържолите се запичат от едната страна.
• Обръщат се и се поръсват с настърган кашкавал, който се разтопява, докато месото стане готово и от другата страна.
Пържолите с кашкавал се поднасят горещи със салата според сезона. 

1 2 3 4 5 6
7
8
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft