Свински пържоли на тиган рецепти

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Свински пържоли с уиски на тиган
425698

Свински пържоли с уиски на тиган

2 свински пържоли

30 г краве масло
1 ч. л. сол
черен пипер
1 глава кромид лук
2 ч. л. брашно
1 ч. л. кафява захар
2/3 ч. ч. месен бульон
2 с. л. уиски
Приготвяне:

• Пържолите се измиват, подсушават и изпържват в маслото
• Поръсват се със сол и черен пипер и се държат на топло.
• Кромидът се нарязва и се пържи в мазнината до прозрачност.
• Добавя се брашното и леко се запържва.
• Сместа се разрежда постепенно с горещия бульон.
• Добавя се захарта.
• Сосът се оставя да заври и се държи на тих огън 2-3 минути, като се разбърква.
• Ако е много гъст, се разрежда с още бульон или вода.
• Накрая се сипва уискито и се разбърква.
• Подправя се със сол и черен пипер и се сваля от огъня.
• Пържолите се подреждат в чинии и се заливат със соса.
 

1 2
3
4 5 6 7 8
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft