14 Февруари 2013
425698
Свински джоб котлети на тиган
Лесни пържоли пане на тиган
Свински пържоли с уиски на тиган
Свински пържоли с горчица на тиган
Свински пържоли пане на тиган
Свински котлети с прясно мляко на тиган
Пържоли с кашкавал
Вратни пържоли на тиган
Свински пържоли с уиски на тиган
2 свински пържоли
30 г краве масло
1 ч. л. сол
черен пипер
1 глава кромид лук
2 ч. л. брашно
1 ч. л. кафява захар
2/3 ч. ч. месен бульон
2 с. л. уиски
Приготвяне:
• Пържолите се измиват, подсушават и изпържват в маслото
• Поръсват се със сол и черен пипер и се държат на топло.
• Кромидът се нарязва и се пържи в мазнината до прозрачност.
• Добавя се брашното и леко се запържва.
• Сместа се разрежда постепенно с горещия бульон.
• Добавя се захарта.
• Сосът се оставя да заври и се държи на тих огън 2-3 минути, като се разбърква.
• Ако е много гъст, се разрежда с още бульон или вода.
• Накрая се сипва уискито и се разбърква.
• Подправя се със сол и черен пипер и се сваля от огъня.
• Пържолите се подреждат в чинии и се заливат със соса.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за кожата
Съвети за косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари