Свински пържоли на тиган рецепти

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Свински джоб котлети на тиган
425730

Свински джоб котлети на тиган

4 броя свински котлета без кост
60 г едро настъргано сирене тип Чедър
4 резена сурово-пушена шунка
1 с. л. ситно нарязан босилек
1 с. л. олио
сол
смлян черен пипер
Приготвяне:

• Шунката се наситнява и се смесва със сиренето.
• Подправя се с босилек и щипка черен пипер.
• Сместа се разбърква добре.
• Месото се измива и се подсушава с кухненско руло.
• Натрива се със сол и черен пипер.
• Във всеки котлет се прави дълбока цепка тип "джоб", като ножът се държи успоредно на работната повърхност.
• Приготвената плънката се разпределя по "джобчетата".
• В тиган се сгорещява мазнината.
• Месото се изпържва по 10-12 минути от всяка страна.
 

1
2 3 4 5 6 7 8
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft