Свински пържоли на тиган рецепти

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Лесни пържоли пане на тиган
425730

Лесни пържоли пане на тиган

500 г свинско филе или бут
сол на вкус
млян черен пипер
4 средно големи картофа
1 яйце
1/4 връзка копър
50 г заквасена сметана

150 г кашкавал
1-2 с. л. брашно
2-3 с. л. олио
Приготвяне:

• Месото се нарязва на порции като за пържоли и лекичко се начуква.
• Овкусява се със сол и черен пипер.
• Картофите се обелват и се настъргват на едро.
• Към тях се прибавят яйцето, нарязания на ситно копър, сметаната, брашно и накрая се овкусява със сол.
• Пържолите се овалват в приготвената смес и след това се пържат в силно загрята мазнина.
• Панираните пържоли се поднасят топли, с поръсен отгоре настърган кашкавал. 

1
2
3 4 5 6 7 8
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft