Свински пържоли на тиган рецепти

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Свински пържоли пане на тиган
425603

Свински пържоли пане на тиган

300 г свински пържоли

4 картофа
1 яйце
чесън и копър
черен пипер
2–3 с. л. брашно
2–3 с. л. заквасена сметана
олио
кашкавал
Приготвяне:

• Пържолите се нарязват на порции, начукват се, поръсват се със сол и черен пипер.
• Приготвя се смес от рендосаните на едро картофи, яйцето, чесъна, копъра, брашното, сметаната и солта, в която ще се панират пържолите.
• Те се овалват първо в брашно, после в кашата за паниране.
• Пържат се в загрята мазнина до зачервяване.
• Пържолите при поднасяне се покриват с настърган кашкавал. 

1 2 3 4
5
6 7 8
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft