Свински пържоли на тиган рецепти

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Свински котлети с прясно мляко на тиган
425699

Свински котлети с прясно мляко на тиган

4-6 свински котлета
200 мл прясно мляко
смлян черен пипер
сол
червен пипер
брашно
Приготвяне:

• Пържолите се почистват, леко се начукват.
• Посоляват се и се подправят със смлян черен пипер.
• Потапят се в прясно мляко за няколко часа.
• Съхраняват се в хладилник покрити.
• Пържолите се отцеждат добре и се подсушават с кухненско руло.
• Панират се в брашното, смесено с червен пипер.
• Свинските пържоли с прясно мляко се пекат в намазан с мазнина тиган.

1 2 3 4 5
6
7 8
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft