1 Април 2023
10651
Приготвянето на козунак е трудоемка работа, но усилията си заслужават. Ето кои са указанията, за да станат пухкави и на конци
- Брашното трябва да бъде задължително пресято.
- Всички продукти трябва да са топли - яйцата на стайна температура, млякото леко затоплено
- Използвайте смес от животинска и растителна мазнина.
Сложете половината мазнина в началото и след това при месенето добавяйте.
Козуначеното тесто обича да му е топло – месете на температура 35–40 градуса C. Всички продукти трябва да са предварително затоплени.
Ако видите, че козунакът започва да прегаря, покрийте го с алуминиево фолио или хартия. Това е единственият повод, по който може да отворите фурната по време на печенето.
Новини
Новини
Мода
Мода
Звезди
Звезди
Начин на живот
Начин на живот
Диети
Диети
Красота
Красота
още
Любов
Любов
Здраве
Здраве
Родители
Родители
Коментари