С този режим Лепа Брена стопи 10 килограма за нула време

вход през zajenata.bg
За Жената
Диети
С този режим Лепа Брена стопи 10 килограма за нула време
25548
С този режим Лепа Брена стопи 10 килограма за нула време

Вначалото на своята кариера балканската турбофолк икона Лепа Брена не беше така слаба и елегантна.

Много хора помнят думите на известния музикант Саша Попович, който безброй пъти разказва публично за това как Брена ги е шокирала, когато е отишла да кандидатства за вокалист на тогава много популярната група "Slatki greh", пишат от telegraph.bg 

Според него тя била много едра и пълничка, но имала обещаващ глас и затова всички членове на групата решили да й дадат шанс да покаже какво може.

Малко след началото на музикалната си кариера, Брена се справя с наднорменото тегло и през целия си живот намира идеалния начин да поддържа това идеално тегло. Диетата, която тя спазва от години, е съставена за пет дни. 

През уикенда може да се отпусне малко и да комбинира нещо от предишните пет дни

Ето го 5-дневното меню, с което Лепа Брена успя да свали цели по 10 килограма за месец, предоставено от  Novosti i Glossi:

Ден 1

Закуска: бъркани яйца с чушки и гъби.

Необходими са ви: 2 яйца, ½ чаша гъби, ½ чаша червен пипер, 20 г настърган кашкавал, 1,5 супени лъжици зехтин, 50 г меко сирене, сол и черен пипер на вкус.

Начин на приготвяне: сложете съставките в купа, разбъркайте добре, загрейте зехтина в тиган и изсипете съставките. Леко се запържват.

Обяд: чиния зеленчуков потаж, 200 г месо на скара, салата от пресни зеленчуци по избор.

Вечеря: салата от риба тон със сусам.

Ще ви трябват: 2 чаши зеле, лук, 10 репички, ½ консерва риба тон.

Дресинг: 1 супена лъжица олио, 1 супена лъжица оцет/лимонов сок, 1 супена лъжица препечени сусамови семена, 1 кофичка кисело мляко.

Начин на приготвяне: Нарежете съставките и разбъркайте добре.

Полейте с дресинга.

Ден 2

Закуска: салата и 2 варени яйца

За салатата са необходими: 1 чаша зеле, ½ чаша моркови, ½ чаша цвекло, 1 супена лъжица олио.

Обяд: чиния зеленчуков поташ, 200 г риба на скара, салата от пресни зеленчуци по избор.

Вечеря: салата.

Необходими са ви: 1 морков, 1 краставица, 1 чаша червено зеле, ½ праз лук, 1 чаша зелена салата, рукола, бейби спанак, 1,5 супени лъжици олио, ½ супена лъжица лимонов сок, 150 г пиле на грил/консерва риба тон, a кофичка кисело мляко.

Приготвяне: след като нарежете съставките до желаната плътност, пасирайте ги и се насладете на здравословна закуска.


Ден 3

Закуска: омлет с броколи и сирене.

Ще ви трябват: 2 яйца, ¾ чаша (70 г) броколи, 2 супени лъжици настърган кашкавал, 1 чаена лъжичка зехтин, сол, черен пипер, 1 чаша кисело мляко.

Начин на приготвяне: запържете парченцата броколи, след което добавете разбитите овкусени яйца. Леко омесете и добавете останалите продукти.

Обяд: чиния зеленчуков потаж, 150 г печена пържола, салата от пресни зеленчуци.

Вечеря: средиземноморска салата от риба тон.

Ще ви трябват: ¼ зелена салата, 100 г домати, ¼ червен лук, ½ краставица, ½ зелена чушка, 20 г сирене, 20 г маслини, ½ супена лъжица риган, ½ консерва риба тон в зехтин, 15 мл оцет/лимонов сок, ½ супени лъжици олио, 200 мл кисело мляко.

Приготвяне: Смесете риба тон, маруля, домат, червен лук, краставица и чушка. Добавете сиренето и маслините и киселото мляко. Разбъркайте допълнително, сложете сирене, маслини и залейте с оцет или лимонов сок.

Ден 4

Закуска: омлет и салата.

Необходими са ви: 2 яйца, 100 г зеленчуци, 1 супена лъжица олио, 1 чаша кисело мляко/кефир, 1,5 чаши нарязана зелена салата, ½ супена лъжица олио, лимонов сок.

Начин на приготвяне: разбийте яйцата, добавете зеленчуците, олиото, зелената салата и киселото мляко/кефира. Подправете с ½ супена лъжица олио и лимонов сок.

Обяд: чиния потаж, 200 г бяло месо на скара, салата от пресни зеленчуци.

Вечеря: салата Цезар.

Необходими са ви: 2 чаши нарязана маруля, ½ чаша настърган морков, ½ чаша настъргано цвекло, риба тон (½ консерва от 160 г), 30 г сирене фета, 1 чаена лъжичка зехтин, лимон вместо оцет, хималайска сол, кофичка кисело мляко.

Приготвяне: добавяйте една по една съставка в купата. Подправете с олио и лимон.

Ден 5

Закуска: мъфини с чушки, гъби и яйца.

Необходими са ви: 2 яйца, ½ чаша гъби, ¼ чаша червено зеле, 20 г настърган кашкавал, 1 супена лъжица кисело мляко, 1,5 супени лъжици зехтин, сол, черен пипер на вкус, 50 ​​г младо сирене.

Начин на приготвяне: Загрейте фурната на 180°C и намажете формата за мъфини с ½ супена лъжица зехтин. Задушете ситно нарязаните зеленчуци в ½ супена лъжица зехтин на средна температура до омекване, подправете със сол и черен пипер. В отделна купа се разбиват яйцата, киселото мляко, солта и черния пипер. Напълнете формата така, че всяко отделение да се напълни до половината със зеленчуци, след което го залейте с яйчената смес. Накрая добавете настърган кашкавал и печете 20 минути или докато мъфините станат златисто кафяви.

Обяд: чиния зеленчуков поташ, 200 г риба на скара, салата от пресни зеленчуци

Вечеря: витаминозна салата с кубчета месо.

Ще ви трябват: 1 чаша настъргано зелено зеле, 1 чаша настъргано червено зеле, ½ чаша настъргани моркови, ½ чаша настъргано цвекло, ½ чаша настъргана ябълка, 1 супена лъжица зехтин, лимонов сок вместо оцет, хималайска сол , 100 гр пилешко бяло месо на скара.

Приготвяне: месото се слага в купа, добавят се зеленчуците и настърганата ябълка. Разбъркайте. Налива се олио и лимонов сок. Подправете.

Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft