Пролетни ястия със спанак и коприва

вход през zajenata.bg
258841

Салата от коприва

* 2 шепи коприва
* 1 връзка пресен лук
* 1 шепа соеви кълнове
* няколко листа прясна мента
* сок от 1/2 лимон
* сол на вкус


2-3 с. л. зехтин
60 г сирене
Приготвяне:

• Изчистената и измита коприва се поставя в найлонов плик и се начуква с чукчето за пържоли.
• След това се изважда от плика и се нарязва на ситно.
• Лукът също се нарязва на ситно и заедно с кълновете и ментата се прибавят към копривата.
• Салатата Здраве се овкусява със солта, зехтина и сока на лимона и накрая се поръсва с настърганото сирене.

1 2
3
4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft