Пролетни ястия със спанак и коприва

вход през zajenata.bg
258706

Супа от коприва

* 300 г коприва


3 стръка зелен лук
30 г орехи
сол
4 с. л. олио
1/2 л прясно мляко
1 кафеена чашка ориз
щипка индийско орехче
1/2 връзка магданоз
100 г сирене
Приготвяне:

• Измитите и ситно нарязани коприва и лук се слагат в тенджера на котлона.
• Прибавят се счуканите орехи, сол и олио.
• Задушават се, докато омекнат.
• Доливат се 3 чаени чаши вода и млякото.
• Щом супата заври, се сипват оризът и индийското орехче.
• Подправя се с нарязания магданоз.
• Супата от коприва с орехи се поднася поръсена с настъргано сирене.

1 2 3 4
5
6 7 8 9 10 11 12 13 14
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft