Свинско в гювеч рецепти

вход през zajenata.bg
542251

Свински гювечета

1.6 кг свинско месо
200 г масло
1.6 кг изкиснати и нарязани чушки от туршия
черен пипер
магданоз
яйца (според порциите)
300 г лук
500 г домати консерва
люти чушки
сол

Месото се реже на кубчета и се задушава в горещото олио. Към него се добавят нарязаният на ситно лук, чушките от туршията, доматите и лютите чушки. Когато ястието е готово се разпределя в гювечета, овкусява се с черния пипер и сол ако е нужно, отгоре се чуква по едно яйце и се запича.

1 2 3 4 5
6
7 8
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft