Свинско в гювеч рецепти

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Свинско с гъби и моркови в гювеч
542100

Свинско с гъби и моркови в гювеч

1 кг свинско месо
5 бр. моркова
8-10 бр. картофи
250 г гъби
200 г сланина
1-2 ч.ч. грах
1 ч.ч. вино
сол, пипер, подправки според вкуса
олио

Месото се нарязва на филийки, които леко се начукват, посоляват се с малко сол, черен пипер. На всяка филийка се слага в единия край нарязан морков, сланина и грах, увива се на ролце и се стяга с конец. Така готовото руло се запържва за кратко, докато промени леко цвета си, след което се прехвърля в гювеча. Зеленчуците се нарязват на по-едри парчета и се слагат при месото. Всичко това се залива с чашата вино и вода. Добавят се подправките и се пече на умерена фурна два часа до извирането на водата и ястието да остане само на мазнина.

1
2 3 4 5 6 7 8
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft