Свинско в гювеч рецепти

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Боб със свинско в гювечета
542102

Боб със свинско в гювечета

400 г свинско месо
4 бр. яйца
2 глави лук
300 г зрял фасул
4 бр. печени чушки
4 бр. люти чушки
2 бр. домати
черен пипер
джоджен
чубрица
олио или зехтин
сол

Боба се сварява предварително. Свинското месо се нарязва на дребни парченца и се задушава в олио в тиган. След като се е задушило месото се добавят боба, ситно нарязания лук, печеният пипер, също нарязан на ленти и подправките - черен пипер, джоджен, чубрица, сол. Настъргват се доматите. Оставя се няколко минути в тигана на слаб огън като се бърка непрекъснато, за да не загори. Сваля се от котлона, изсипва се в гювечета и се запича с яйце и люта чушка в микровълнова печка.

1 2 3 4
5
6 7 8
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft