Вкусни рецепти със зеле

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Свинско месо с прясно зеле
172328
Свинско месо с прясно зеле

Свинско месо с прясно зеле

продукти:
600-700 г свинско месо
1/3 ч.ч. мазнина - олио или свинска мас
2 глави лук
1 ч.л. червен пипер
2-3 бр. домати
чубрица
черен пипер
кимион
1 кубче бульон
1 бр. зелка (голяма)
1-2 с.л. брашно
лимонена киселина


 приготвяне:
Месото се нарязва на порции и се пържи в мазнината. Прибавя се лукът, ситно нарязан, червеният пипер, доматите нарязани на кубчета и всичко се задушава. Посолява се леко. Зелката се нарязва на ивици и се стрива с малко сол, лимонена киселина и се прибавя към месото. Натрошава се кубчето бульон, наръсват се 1-2 с.л. брашно, подправките и се налива малко вода. Ястието се разбърква и се прехвърля в тава. Пече се във фурна 2 часа.

1 2 3 4
5
6 7 8 9
Вкусна кухня
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft