Рецепти за супи за студеното време

вход през zajenata.bg
103562

Супа с кайма

кайма - 300 гр.

бульон - 3 л.
червени чушки - 400 гр.
картофи - 300 гр.
лук - 200 гр.
доматено пюре - 100 гр.
бяло вино - 100 мл.
брашно - препечено 20 гр.
масло - 100 гр.
олио - 80 гр.
чубрица - 5 гр.
сол - 20 гр.

Каймата и ситно нарязаният лук се задушават в олиото, като често се разбъркват. Прибавят се доматеното пюре и виното и се разрежда с горещия бульон.

Картофите се обелват и се нарязват на дребни кубчета. Нарязват се и почистените чушки и заедно с картофите се задушават в половината сгорещено масло.

Задушените зеленчуци се сипват във врящата супа. Овкусява се със чубрица и сол.

Готовата супа се сгъстява с препеченото брашно и се отстранява от огъня.

Залива се с останалото разтопено масло.  

1 2 3 4 5 6 7 8
9
10
Вкусни рецепти
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft