20 Август 2012
                
                447615
            
                                                                        Туршия от камби
                                                                                                Туршия с чушки и карфиол
                                                                                                Царска туршия
                                                                                                Туршия с моркови, зеле и карфиол
                                                                                                Туршия с камби и лукчета
                                                                                                Мариновани пиперки
                                                                                                
                            Сурова туршия
                                                                                                Туршия със зеленчуци
                                                                                                Мариновани червени чушки
                                                                                                Туршия от червени чушки с моркови и чесън
                                                            
                Сурова туршия
	Продуктите са по желание
	На 1 кг зарзават се слага:
	50 г едра сол
	1 с. л. захар
	120 мл оцет
	няколко вишневи листа
	10 дни се преточва 
Още от "Кулинарни съвети"
        Любовни
            
            Любовни
            модни
            модни
            отслабване
            
            отслабване
            Съвети за
                кожата
            Съвети за кожата
            Съвети за
                косата
            Съвети за косата
            Фитнес
            Фитнес
                    Коментари
        

 
                             
                             
                             
                             
                             
                            







