20 Август 2012
                
                447615
            
                                                                        Туршия от камби
                                                                                                Туршия с чушки и карфиол
                                                                                                Царска туршия
                                                                                                Туршия с моркови, зеле и карфиол
                                                                                                Туршия с камби и лукчета
                                                                                                Мариновани пиперки
                                                                                                Сурова туршия
                                                                                                Туршия със зеленчуци
                                                                                                Мариновани червени чушки
                                                                                                
                            Туршия от червени чушки с моркови и чесън
                                                            
                Туршия от червени чушки с моркови и чесън
	пиперки – 10 кг
	моркови – 3 кг
	едра Сол – 400 г
	захар – 400 г
	винен Оцет 60С – 2 л
	олио – 200 мл
	вода – 1 л
	черен пипер на зърна – 10 г
	чесън – 3 глави – обелен
	магданоз – 1 връзка
	натриев бензоат – 2 супени лъжици
	Пиперките се измиват, почистват се от дръжките и семето и се нарязват на средно големи парчета .
	Възваряват се всички останали продукти : Оцетът, захарта, солта, водата, олиото и натриевият бензоат. Като стане това се попарват пиперките в нея за 1-2 минути, след това морковите и се нареждат в големи буркани, може и малки, като помежду им се слага чесън и магданоз. Заливат се с изстиналата марина. Слагате по една найлонена капачка и се съхраняват на хладно място. 
Още от "Кулинарни съвети"
        Любовни
            
            Любовни
            модни
            модни
            отслабване
            
            отслабване
            Съвети за
                кожата
            Съвети за кожата
            Съвети за
                косата
            Съвети за косата
            Фитнес
            Фитнес
                    Коментари
        

 
                             
                             
                             
                             
                             
                            







