Рецепти за туршия

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Туршия от червени чушки с моркови и чесън
445296

Туршия от червени чушки с моркови и чесън

пиперки – 10 кг
моркови – 3 кг
едра Сол – 400 г
захар – 400 г
винен Оцет 60С – 2 л
олио – 200 мл
вода – 1 л
черен пипер на зърна – 10 г
чесън – 3 глави – обелен
магданоз – 1 връзка
натриев бензоат – 2 супени лъжици

Пиперките се измиват, почистват се от дръжките и семето и се нарязват на средно големи парчета .
Възваряват се всички останали продукти : Оцетът, захарта, солта, водата, олиото и натриевият бензоат. Като стане това се попарват пиперките в нея за 1-2 минути, след това морковите и се нареждат в големи буркани, може и малки, като помежду им се слага чесън и магданоз. Заливат се с изстиналата марина. Слагате по една найлонена капачка и се съхраняват на хладно място. 

1 2 3 4 5 6 7 8 9
10
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft